Copyright 2016 by Marluk bvba    All Rights reserved    E-Mail: info@hagendorser.be
De Hagendorser
Toponderhoud voor uw haag
Your Business Website
Hoe werkt het?
We werken met een vaste voorrijkost per interventie. Tot 20km rond de bedrijfszetel aan 30, 2,5/km voor grotere afstanden.

Machinaal:
hoogte van de haag:
Tot 1m                    0,5/lopende meter
1m tot 2m               0,6/lopende meter
2m tot 3m               0,75/lopende meter
>3m                       uurprijs 70/uur

Handwerk:
45/uur

Voorwaarden:
De haag werd maximaal 2j geleden geschoren, takdikte maximaal 35mm. Anders spreken we over achterstallig onderhoud
Er zijn geen loshangende draden, geen palen of obstakels buiten het profiel van de haag. Indien wel dan moeten deze handmatig geschoren worden (kan ook deels)
Indien minder dan 50m haag machinaal te scheren, +25% of handmatig. Hagen van buren in een omtrek van 500m mogen samengeteld worden als deze op dezelfde dag worden geschoren.

Achterstallig onderhoud:
Bij achterstallig onderhoud kunnen we de haag scheren met een aangepaste machine. De prijs hiervan is 30% hoger dan de opgegeven prijzen voor het regulier scheren.

Seizoenscontract:
Bij een seizoenscontract nemen we u op in de lijst, bellen we u een paar dagen voor het moment van uitvoeren. De haag wordt 2x per jaar geschoren. U krijgt een korting van 5% voor een seizoenscontract tegenover het werken op afroep..

Facturatie:
U ontvangt een factuur dat als bewijs kan dienen voor het onderhoud van uw haag. In een aantal gevallen is het mogelijk om hiervoor subsidies te ontvangen. Eventueel kunnen wij voor u het dossier samenstellen voor de aanvraag van deze subsidies.
Your Company Slogan Here ...
WYSIWYG Web Builder
* Al onze prijzen zijn netto prijzen